Een afstemming aanvragen

Je mag via de mail op info@lisetteebben.nl aangeven dat je interesse hebt voor een:

  • Luisterkindafstemming voor je kind of jezelf
  • Geboorteverwerking-afstemming voor je kind of jezelf
  • Levensbrug-afstemming

Ik stuur je vervolgens geheel vrijblijvend een bijbehorende begeleidende brief, waarin vermeld staat wat je zoal kan en mag verwachten en datgeen wat ik nodig heb voor het maken van de afstemming. Tevens kan je gelijk mijn privacyverklaring lezen waarin je uitleg hoe ik met jouw gegevens omga.

Als je hiermee akkoord gaat en besluit een afstemming aan te vragen, mag je mij via de mail de nodige info, je vragen en foto sturen van diegene waarop afgestemd mag worden. Een liefst zo recent mogelijke foto waar diegene alleen op staat.

Na ontvangst van betaling, krijg je een bewijs van betalen en ontvang je binnen 2 weken jouw afstemming in je mailbox.

Nodige info

Voor een Luisterkindafstemming:
Je naam, leeftijd, en daarbij een korte gezinsomschrijving, eventueel aanvullende info omtrent probleem of belangrijke gebeurtenissen en/of veranderingen, welke ondersteunend kunnen werken tijdens het gesprek.

Voor een Geboorteverwerking-afstemming:
Je naam, leeftijd en daarbij heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en geboorte of eerste periode daarna.

Voor een Levensbrug-afstemming:
De naam van de overledene, geboortedatum en datum, jaar van overlijden. In een persoonlijke mailwisseling krijgen we samen helder, wat nodig is voor deze breed in te zetten Levensbrug-afstemming.

 

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

 

snu-logo