Een afstemming aanvragen

Via een mail naar info@lisetteebben.nl  kun je aangeven dat je interesse hebt voor een:

  • Luisterkindafstemming voor je kind of jezelf
  • Geboorteverwerking-afstemming voor je kind of jezelf
  • Levensbrug-afstemming

Ik stuur je vervolgens geheel vrijblijvend een bijbehorende Begeleidende brief, waarin vermeld staat wat je zoal kan en mag verwachten, maar ook wat ik nodig heb om een afstemming te kunnen maken. Tevens kan je hierin gelijk mijn privacyverklaring lezen waarin beschreven staat hoe ik met jouw gegevens omga.

Ik stuur je ook een Toestemmingsmail waarin ik je een geschreven akkoord vraag.

Als je hiermee akkoord gaat en besluit een afstemming aan te vragen, mag je mij via de mail de nodige info, je vragen en foto sturen van diegene waarop afgestemd mag worden. Een liefst zo recent mogelijke foto waar diegene duidelijk en alleen op staat.

Na ontvangst van betaling, krijg je een bewijs van betalen toegestuurd en ontvang je uiterlijk, binnen 2 weken jouw afstemming in je mailbox.

Nodige info

Voor een Luisterkindafstemming:
Je naam, leeftijd, en daarbij een korte gezinsomschrijving, eventueel aanvullende info omtrent probleem of belangrijke gebeurtenissen en/of veranderingen, welke ondersteunend kunnen werken tijdens het gesprek.

Voor een Geboorteverwerking-afstemming:
Je naam, leeftijd en daarbij heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en geboorte of eerste periode daarna.

Voor een Levensbrug-afstemming:
De naam van de overledene, geboortedatum en datum, jaar van overlijden. In een persoonlijke mailwisseling krijgen we samen helder, wat nodig is voor deze breed in te zetten Levensbrug-afstemming.

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

 

snu-logo