Een afstemming aanvragen

Via een mail naar info@lisetteebben.nl  kun je aangeven dat je interesse hebt voor een:

  • Luisterkindafstemming voor je kind of jezelf
  • Geboorteverwerkingafstemming voor je kind of jezelf
  • Levensbrugafstemming
  • Luisterdierafstemming

Ik stuur je vervolgens geheel vrijblijvend een bijbehorende Begeleidende brief, waarin vermeld staat wat je zoal kan en mag verwachten, maar ook wat ik precies nodig heb om jouw gewenste afstemming te kunnen maken. Tevens kan je hierin gelijk mijn privacyverklaring lezen waarin beschreven staat hoe ik met jouw gegevens omga.

Ik stuur je ook een Toestemmingsmail waarin ik je een geschreven akkoord vraag.

Kinderen van 10 jaar en ouder behoren ook zelf toestemming te geven voor een afstemming.

Als je hiermee akkoord gaat en besluit een afstemming aan te vragen, mag je mij via de mail de nodige info, je vragen en foto sturen van diegene waarop afgestemd mag worden. Een liefst zo recent mogelijke foto waar diegene duidelijk en alleen op staat.

Een afstemming wordt vooraf betaald. Na ontvangst van betaling (en de nodige info) krijg je een bevestiging van betalen toegestuurd en pas dan gaat de aanvraag in werking en ontvang je uiterlijk, binnen 2 weken jouw afstemming in je mailbox.

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

snu-logo