Wat kan een afstemming bieden

Een afstemming kan je (h)erkenning , helderheid of nieuwe inzichten bieden. Soms direct tijdens het lezen van de afstemming, maar het kan ook zijn dat het nog tijd nodig heeft om te landen. Het is daarom ook raadzaam de afstemming met enige regelmaat nog eens te door te lezen en jezelf of je kind de nodige verwerkingstijd te bieden.

Ook tijdens of na een afstemming kunnen er al directe gedragsveranderingen of nieuwe openingen merkbaar zijn. Deze zijn uniek, daar ze direct door de persoon zelf aangereikt worden en veranderingen dus van binnenuit komen. Dit stimuleert de zelfwerkzaamheid van de persoon.

Een afstemming kan handvatten bieden die door jouw kind of jezelf worden aangereikt. Het is dan ook raadzaam als ouder zelf gehoor te geven aan handvatten die jouw kind je aanreikt. Gebeurt daar niets mee, is jouw kind niet geholpen en zullen de resultaten nihil of zelfs niet zichtbaar zijn. Het is belangrijk dat alle partijen welwillend zijn om een mogelijke verandering in te zetten.

Ik ben geen arts, psycholoog of ander medisch specialist, dus ik kan geen ziektes of aandoeningen verhelpen. De afstemming kan aanvullend of ondersteunend zijn, maar nooit plaatsvervangend. Ik maak alleen contact met jou of jouw kind om helder te krijgen wat er speelt. Niet meer en niet minder.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

snu-logo