Luisterkindafstemming

Hoe werkt een afstemming

De Luisterkindmethode werkt in de energie, alles gebeurt op afstand en vormt op geen enkele wijze een belasting. Voor het kind heerlijk, omdat het gewoon kan doorspelen of doorslapen en in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Voor jou is het geen tijdsbreuk in je agenda en geen belemmering in reistijd of reiskosten. Een bezoek naar de praktijk is dus niet nodig. Wij hoeven elkaar dus niet te ontmoeten of voortijd gesproken te hebben. Voor het maken van een afstemming zoek ik een voor mij gepast moment en kruip achter de computer.

Tijdens een afstemming maak ik wezenlijk zielscontact met diegene voor wie een aanvraag is gedaan. Dit kan zowel een kind als een volwassene zijn. Ik verbind mij, via naam en foto, met diegene waarop afgestemd mag worden. Ik ‘luister’ vervolgens open, liefdevol en zonder oordeel naar wat jij of je kind wil aanreiken van waaruit zich een ‘gesprek’ in de energie ontvouwt. Hierbij neem ik de vragen die je hebt zijdelings mee. Dit hele gesprek leg ik dan direct vast in een verslag. Dit verslag zal ik je vervolgens toezenden via de mail.

Jij of je kind ‘vertelt’ op een hele eigen manier. Ik luister met al mijn zintuigen en jij of je kind bepaalt hoe het verteld of geduid wordt. De ziel gebruikt hierbij alle mogelijkheden om iets duidelijk te maken. De ziel kan ‘vertellen’ in woorden, net zoals in een ‘gewoon’ gesprek. Of zij ‘vertelt’ het in beelden, deze kunnen ook symbolisch zijn of juist heel realistisch. Hierbij creëert de ziel haar eigen omgeving waar zij zich prettig in voelt of juist om iets te duiden. Zoals bijvoorbeeld in een bos of bij de zee of juist boven op een berg, omdat zij het ‘beneden’ wat te druk ervaart. Of zij ‘vertelt’ door mij iets te laten voelen, ruiken of proeven om iets aan te geven. In de energie is een enorme rijkdom aan mogelijkheden.

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

snu-logo