Levensbrug

Daar waar het aardse leven eindigt, begint een nieuw leven. Onherroepelijk, als nooit te voor. Dit geldt zowel voor diegene die overgaat, als voor zijn of haar dierbaren die achterblijven. Het is een van de meest ingrijpende ervaringen in iemands leven.

Ergens ontstaat er de wens om de persoon die overleden is nog een aantal vragen te stellen of te zeggen dat er nog steeds van hen gehouden wordt. Hoe zou het hen ‘daar’ vergaan, zou alles naar wens zijn? Welke boodschap zou hij of zij ons nog willen meegeven?

Een Levensbrug-afstemming biedt een mogelijkheid om te zeggen wat nog gezegd mag worden of om te vragen wat nog antwoord wenst.

De vraag naar een liefdevolle verbinding blijft altijd. Het is een diep verlangen. Sterker nog, deze liefdevolle verbinding is er altijd, maar is vaak bedekt met pijn. Onverwerkt verdriet, onmacht, onbegrip, boosheid, angst, schuldgevoel of schaamte spelen een grote rol.

Ik ervaar het dan ook als bijzonder dat ik een brug mag en kan zijn, daar waar de woorden van beide partijen bij elkaar gebracht mogen worden. Hierbij wordt een mogelijkheid gecreëerd, een veld waar weer ontmoet mag worden, zodat er een weg vrij mag komen, voor meer rust en ruimte en een liefdevolle ontvangst.

Voor wie

Een Levensbrug-afstemming kan op allerlei manieren worden ingezet. Het kan aangevraagd worden voor:

  • Overleden mensen                                                                         stone-pile-1294734_1920
  • Mensen met Dementie, Korsakov, Alzheimer
  • Mensen in coma
  • Ongeboren kindjes, miskraam, abortus
  • Doodgeboren kindjes
  • Zij die door zelfdoding om het leven zijn gekomen
Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

 

snu-logo