Reacties

Reacties

De namen van de kinderen zijn om privacy redenen omgezet in fictieve namen. De namen van de volwassenen worden niet vermeld.

 

Kindafstemming

Ik heb je afstemming net gelezen met een brok in m’n keel en heel veel tranen. Ik vind het prachtig om te lezen, je hebt het heel erg mooi beschreven. Heel erg heftig. Heb t nu een aantal keren achter elkaar gelezen, en vind t knap van Timo dat hij aangeeft wat hij wil. Al begrijp ik niet precies hoe het werkt. ☺️ Nogmaals dank je wel, ik ga je mooie verhaal nog een keer lezen😊

 

Volwassenafstemming

Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van de afstemming, ik ging er open in. Toen ik het uitgebreide verslag ontving was ik blij verrast, het kon niet meer kloppen dan dat wat je geschreven had! Hoe je me omschreef is precies zoals ik ben, terwijl je me nog nooit ontmoet hebt. Heel bijzonder om te lezen en het raakte me ook echt. Het is heel fijn om op deze manier nog meer tot jeZelf te komen. Dank je wel hiervoor.

 

Volwassenafstemming

Wauw….dat was het eerste wat ik dacht. Ik heb het mijn vriend laten lezen en die was ook diep geraakt. Het kwam heel erg bij hem binnen omdat hij het erg goed herkende. We zijn allebei heel erg emotioneel geworden van jouw mooie woorden! Om trots op te zijn.    Dank je wel lieve Lisette voor deze afstemming. Het is bij mij binnengekomen en ik denk dat dit het laatste stapje was dat ik nodig had. Nogmaals heel veel dank!

 

Kindafstemming

Wat een mooie afstemming. Heel treffend. Met tranen in mijn ogen heb ik het moeten lezen.

 

Volwassenafstemming

Ik vond jouw afstemming heel indrukwekkend om te lezen. Ik lees het verslag nogmaals, er zijn eigenlijk geen dingen die ik helemaal niet herken. Ik vind het heel fijn dat jij contact met mij hebt gemaakt, ik durfde het ook aan je toe te vertrouwen en ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik vind het bijzonder dat je op deze manier echt iets voor mensen kunt betekenen. Ik was er in het begin enigszins twijfelend over, in hoeverre kon die afstemming echt plaatsvinden? Bestaat dat echt? Maar vanaf het moment dat ik jouw afstemming las, geloof ik er helemaal in.

Nogmaals, bedankt!

 

Kindafstemming

Heel herkenbaar het verhaal van Sofie. Direct de eerste zin. Sofie houdt van sjezen, zwieren. Echt Sofie. Kan niet gek genoeg dan. Ook het stuur in eigen hand. Als ze weet wat ze wil gaat het ook niet anders gebeuren. Ze gooit dan alles in de strijd om toch haar eigen wens door te laten gaan. En ook de veiligheid opzoeken wil ze ook zelf bepalen en dat doet ze ook. Zelf doen! Alles zelf doen. Het is wel grappig dat oma ineens zei dat Sofie ineens de hele dag zei Oma doen ipv zelf doen en ik merk ook dat ze gemakkelijker is. Dingen die ze eerst zelluf deed (aankleden, op de wc gaan etc) mogen/ moeten we haar ineens vaker helpen. Of dat altijd handig is 😉 Heerlijke kind, vol trots je verhaal gelezen…..

 

Kindafstemming

Wel mooi om te zeggen dat Lars tot de zomervakantie individuele Euritmie begeleiding krijgt op school om meer te aarden en balans te brengen. Ik zelf ga ook maar weer eens aan het balanceren…… Lars is zo grappig, het lijkt wel of dit ook meer tot uiting komt en hij meer zichzelf is. We moeten samen zo lachen en hij heeft zulke slimme goede ideeën waar hij steeds meer voor gaat staan. Prachtig! En we hebben lekker speeldates gepland. Hij geniet ervan! Zo leuk! Wat een leuke kinderen heb ik!!

 

Volwassenafstemming

 Je hebt voor mij meer helder kunnen maken waar ik sta op dit moment.Als ik het zo overlees is het een duidelijke samenvatting van wat er speelt en gaande is. Het is fijn dit bevestigd te zien.

Nogmaals mijn hartelijke dank.

 

Volwassenafstemming

 Ik merk dat ik wel onder de indruk ben van de afstemming die je mij hebt gegeven. Ik herkende heel erg veel. Ik had meteen een gevoel van “het klopt”. Ik merk dat de afstemming vandaag voortdurend door mij heen ging, waardoor ik voor het eerst anders kon reageren… Kortom het roept heel veel op. Herkenning van wat ik eigenlijk van binnen weet. Teveel om zomaar even onder woorden te brengen.

 

Kindafstemming

Mooie afstemming! Ja, ik herken m daar zekers in. Overal de eerste in alles willen zijn, de afstandsbediening in de hand, gefocust op de tv, niet willen luisteren/komen/stoppen, dan met enige tegenzin, echt precies. Bijzonder om te lezen dat hij zegt dat hij tijdens de bevalling dan eigenlijk ook als eerste wilde zijn. Wel mooi om te lezen dat hij dus meer inspraak thuis wil en ook wil beslissen of zeggenschap wil. Ik zal daar meer op gaan letten. Dank voor de mooie afstemming, kan ik zekers iets mee, vooral nu wij het samen met z`n 4tjes ‘moeten’ doen.

 

Volwassenafstemming

Dank je wel voor de afstemming. Wel bijzonder om te lezen. Moet ik echt even op mij in laten werken merk ik. Ik kan er op het moment niet veel op zeggen, ik word er eerder stil van.

Dit moet ik voorlopig misschien ook maar even zijn…. stil.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Logo_Lisette_V2
Luisterkindwerker
Lisette Ebben
info@lisetteebben.nl

Logo-Luisterkind-werkers

snu-logo