shadow

Volwassenafstemming Ik vond jouw afstemming heel indrukwekkend om te lezen. Ik lees het verslag nogmaals, er zijn eigenlijk geen dingen die ik helemaal niet herken. Ik vind het heel fijn dat jij contact met mij hebt gemaakt, ik durfde het ook aan je toe te vertrouwen en ben blij dat ik dit gedaan heb. Ik vind het bijzonder dat je op deze manier echt iets voor mensen kunt betekenen. Ik was er in het begin enigszins twijfelend over, in hoeverre kon die afstemming echt plaatsvinden? Bestaat dat echt? Maar vanaf het moment dat ik jouw afstemming las, geloof ik er helemaal in. Nogmaals, bedankt!

Volwassenafstemming
Ik vond jouw afstemming heel indrukwekkend om te lezen.
Ik lees het verslag nogmaals, er zijn eigenlijk geen dingen die ik helemaal niet herken. Ik vind het heel fijn dat jij contact met mij hebt gemaakt, ik durfde het ook aan je toe te vertrouwen en ben blij dat ik dit gedaan heb.
Ik vind het bijzonder dat je op deze manier echt iets voor mensen kunt betekenen. Ik was er in het begin enigszins twijfelend over, in hoeverre kon die afstemming echt plaatsvinden? Bestaat dat echt? Maar vanaf het moment dat ik jouw afstemming las, geloof ik er helemaal in.
Nogmaals, bedankt!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in:
Articles by:
Published: